drs. G.J. (Pien) ter Haar
p.terhaar@pithc.nl
+31 (0) 6 53 24 52 51

 

Communicatie

PiTHC geeft strategisch advies en verzorgt alle activiteiten om de identiteit en de positie van organisaties en mensen in het publieke domein te verstevigen: positionering, reputatieversterking, mediastrategie & mediatraining, nieuws maken, PR en Public Affairs: het beïnvloeden van de besluitvorming rond issues in zowel de Nederlandse- als de Europese politiek. 

PiTHC adviseert vooral op strategisch niveau. Zij heeft vele positioneringstrajecten geleid en bij reputatieversterking geholpen. Daarnaast verzorgt PiTHC ook de uitvoering van opdrachten. Dit geldt tot in de kleinste details en voor alle aspecten van het communicatievak. PiTHC is analytisch, inventief, maakt inhoud snel eigen, is actief en kan goed samenwerken.  

PiTHC is het eens met de opvatting dat communicatie al lang niet meer alleen het domein is van de communicatieafdeling. De input van de organisatie hierbij is minstens zo belangrijk.

Daarnaast heeft PiTHC veel oog voor zowel ‘traditionele’- als digitale media. Zij verzorgt mediastrategieën, maakt nieuws en volgt- en gebruikt social media, blogs en fora.

kranten Pien profiel